Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور، اولین جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران دولت سیزدهم برگزار شد.

اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره مصوبات این جلسه  اظهار کرد: پیشنهادات در خصوص برنامه‌های ملی کاهش خطر حوادث و سوانح، آمادگی و پاسخ، بازسازی و بازتوانی، سند مدیریت رسانه‌ای در بحران و برنامه جامع آموزشی مدیریت بحران ظرف مدت ۱۰ روز از دستگاه‌های ذیربط اخذ و بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: استانداران برنامه‌های استانی کاهش خطر حوادث و سوانح و آمادگی و پاسخ موضوع بند‌های (پ) و (ث) قانون مدیریت بحران کشور تهیه و نسبت به توسعه، تکمیل و تقویت شبکه‌های لرزه‌نگاری، شتاب نگاری و GPS در استان‌ها اقدام کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: ارزیابی خطر و تهیه نقشه‌های خطر محله‌محور در کلانشهر تهران، شناسایی و تدقیق گسل‌های محدوده استان تهران، جلوگیری از افزایش خطرپذیری لرزه‌ای بویژه در حوزه ساخت و ساز و رعایت جدی استانداردها، آئین‌نامه‌ها و قوانین بازدارنده موجود در سطح استان و کلانشهر تهران و همچنین ایجاد، تقویت و توسعه سامانه‌های هشدار سریع مخاطرات در تهران و سراسر کشور از جمله تاکیدات وزیر کشور در این نشست بود.

وی شمولیت قانون مدیریت بحران کشور، شناسایی و امکان‌سنجی استفاده از ظرفیت مکان‌ها و پادگان‌های نظامی در کشور به منظور استفاده برای اسکان اضطراری در شرایط بحران را از برنامه‌های اولویت دار این ستاد دانست.

نجار ادامه داد: وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات موظف شد برنامه‌ریزی لازم برای تقویت و توسعه زیرساخت‌های موجود و ایجاد شبکه‌های ارتباطی چندلایه با هدف جلوگیری از قطع ارتباطات در هنگام وقوع حوادث را محقق کند.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با هماهنگی سازمان مدیریت بحران کشور نسبت به راه اندازی و توسعه سامانه برآورد سریع خسارت پایش و ارزیابی در حوادث طبیعی اقدام کند.

بیشتر بخوانید

تهران چقدر برای زلزله احتمالی آمادگی دارد؟/ خطرناکترین و امن‌ترین نقاط پایتخت در زمان وقوع زمین لرزه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران زمین لرزه سازمان مدیریت بحران کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها