Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، جعفر شربیانی در جریان پنجاه‌وپنجمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری در رابطه با مسئله کم آبی در سال 1401، اظهار کرد: آمار و ارقام بیانگر این است که ما در سال جاری در وضعیت خوبی از حیث ذخایر آبی نیستیم و این مسئله باید به شهروندان تهرانی یادآوری شود.

او با بیان اینکه وضعیت تهران به لحاظ آبی در سال جاری یک وضعیت ویژه محسوب می‌شود، گفت: باید الگوی مصرف جدیدی را طراحی کنیم، البته در این بخش نیز باید هرچه سریع‌تر دعوتی از مسئولان مربوطه صورت بگیرد تا روش‌های جدیدی طراحی و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران همچنین از شهرداری تهران و رسانه ملی خواست تا نسبت به آموزش‌های لازم و الگوی مصرف در حوزه آب اقدامات لازم را انجام دهند و در ادامه گفت: شهرداری تهران نیز در بحث مصرف آب در بخش‌های مختلف خود باید روش‌های جدیدی را در پیش بگیرد و گزارشی از اقدامات خود به شورا ارائه کند.

قطع ۲۰۰ اصله درخت توسط مرکز لرزه‌نگاری دانشگاه تهران

همچنین ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران هم در این جلسه نسبت به قطع ۲۰۰ اصله درخت توسط مرکز لرزه‌نگاری دانشگاه تهران انتقاد کرد و گفت: در حالی این اتفاق افتاده که آرم علم و دانش بر سر در این مرکز حک شده است

او در این باره توضیح داد: در دهم فروردین ماه سال جاری، این گزارش توسط یک دستگاه رسمی مستقر در خیابان خوارزمی (مرکز لرزه‌نگاری دانشگاه تهران) مطرح شد و این کار در آستانه روز طبیعت یک دهن‌کجی و تخریب محیط زیست است و این اقدام به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

این عضو شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواست تا نسبت به این موضوع به صورت ویژه ورود داشته باشد و با عاملین آن برخورد کند و در نهایت عوامل آن را به مراجع قضایی معرفی و نتیجه آن را به افکار عمومی گزارش دهد.

امانی با بیان اینکه متأسفانه وضعیت درختان در تهران بحرانی است، افزود: از شهروندان تهرانی درخواست می‌شود که در صورت مواجهه با چنین مواردی آنها را از طریق سامانه 137 و 1888 اطلاع دهند و شهرداری نیز سریعاً به این موارد ورود جدی داشته باشد.

او همچنین از شهرداری تهران نسبت به تأمین و خرید 20 دستگاه ون برای معلولان در شهر تهران قدردانی کرد و افزود: یک دستگاه از این تعداد رونمایی شده است و قرار است مابقی نیز وارد چرخه حمل و نقل عمومی ویژه معلولین شود.

پرویز سروری نایب‌رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به درست بودن تذکر امانی در ارتباط با قطع 200 اصله درخت، گفت: این موضوع مهمی است و شهرداری نیز باید آن را پیگیری کند و این اتفاق در آستانه روز طبیعت تعجب‌آور است و شهرداری باید با مسببین آن برخورد قانونی کند.

کد خبر 667324

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران اصله درخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس

در حالی که عده‌ای معتقدند که شهرداری تهران می‌خواهد در بوستان لاله ساخت‌و ساز کند اما مدیر عامل سازمان پارک‌ها نظر دیگری دارد.

به گزارش مشرق، «بخشی از پارک لاله حصارکشی شد، می‌خواهند در این بخش مجموعه فرهنگی بسازند.» این را عضو شورای شهر تهران سوده نجفی می‌گوید.چند روزی است که اخباری در فضای مجازی مبنی بر اینکه شهرداری قصد دارد بخشی از درختان پارک لاله در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع (حدود نیم درصد پارک) را قطع و در آنجا ساخت و ساز کند، منتشر شده است. مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران علی محمد مختاری به خبرنگار فارس می‌گوید که «حصار کشی برای ایجاد کارگاهی در خصوص تعمیرات و نگهداشت پارک است و اصلاً قصد ساخت‌وساز و قطع درخت نداریم.»

پارک لاله به مساحت تقریبی ۳۵ هکتار، در منطقه امیرآباد تهران واقع شده که قبلاً منطقه نظامی مورد استفاده ارتش موسوم به باغ جلالیه بوده و ۵۸ سال است که به شکل فعلی درآمده است.شهرداری مدتی است در ضلع غربی این پارک در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسینا حصارهای دو رنگ آبی _سفید کشیده است و اهالی محل می‌گویند که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک احتمالاً می‌خواهند درختان را قطع و فرهنگسرا بسازند.»

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در بوستان‌های بالای یک هکتار اجازه ساخت مسجدو کتابخانه به شرط عدم قطع درخت داده شده است اما در برخی موارد این قانونی به درستی اجرا نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی با بیان اینکه نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم می‌گوید که «حتی سرویس بهداشتی هم در جلوی بوستان‌ها نباید ساخته شود.» در مقابل رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید «برای خدمات مورد نیاز پارک به شرط عدم قطع درخت می‌توان ساخت‌وساز انجام داد.»

کارشناسان معتقدند که برای حفظ درختان در تهران باید تمام آنها پلاک‌گذاری شوند. همچنین برای جابه‌جایی هر درخت باید رای کمیسیون ماده ۷ اخذ و جابه‌جایی درختان در فصل مناسب صورت گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم